esmaspäev, 15. juuni 2015

HAWAII: Diamond Head

Olen nüüdseks Hawaiil olnud 6 päeva ja leidsin, et on viimane aeg võtta ette esimene matk. Hawaiilased kommenteerivad matka Diamond Headile kui "lihtsalt trenni", sest see on niivõrd lühike (1-1,5h edasi-tagasi). Endast möödumas nägin päris mitut mäkke jooksjat - 30 kraadises kuumuses ja lauspäikses. Ilmselt võtab harju(ta)mist.
Sisenemine kraatrisse
Algas väga laugelt
Edasi läks vähe kivisemaks. Meenutas TÕSISELT Hiina müüri teed.
Tunnelist veel veidi ülespoole.
Ja vaade!
Üks lahedamaid vaateid on see, kuidas elamurajoonid on lähevad kõrgele mäkke välja.

Üleval platvormi ääres oli kiri "Do not beyond this sign". Naturally, mul tekkis vastupandamatu soov keelatud platvormile minna. Passisin seal natuke aega ja mingi hetk kuulsin eesti keelt. Kaks teist eestlast - Kristiina ja Kristin (:D) olid ka Diamond Headile tulnud ja mõtlesid samuti üle piirde ronida... Eestlase mõtlemine.
Olime teisel platvormil pilte tegemas ja mingi hetk nägime, et neli inimest kõnnivad ka mööda rada meie poole. Alguses mõtlesin, et "millele me nüüd alguse panime", aga nagu välja tuli, siis... Veel neli eestlast. Olid meid eemalt vaadanud ja mõelnud, et "need on küll eestlased". Kes need ikka muud nii nahaalsed on.
 
Sõitsin Diamond Headile bussiga, mingi 15 minti sõit oli. Tagasiminekuks passisin bussikas, kui üks punases mersus kutt peatus bussika kõrval ja küsis, kuhu sõidan. Ta oli ka Waikikist läbi sõitmas ja võttis mu peale. Ma niiniiniinii naudin seda USA suhtumist, kus ei ole vaja teeselda, et sa ei kuule ega näe mitte kedagi, kes pole su tuttav. Pealiskaudne see on, aga elu on tohutult lõbusam.
Päikest! ☀

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar