neljapäev, 6. august 2015

HAWAII: Pu'u Manamana

Eile oli vaba päev, nii et käisime Pu'u Manamana rajal matkamas. 75% rajast oli rõvedalt overgrown, kriimustas jalad-käed ära ning polnud ei huvitav ega adrenaliini tootmist soodustav, aga vähemalt sai 5 tundi trenni.
Pu'u Manamana raja algus ristub Crouching Lioni rajaga, nii et käisime ka sellel pisikesel kaljunukil ära.. Mingi hetk nägime lähedal lendamas doors off helicopter ride kollast kopterit, nii et näitasin neile aloha märki.. Mille peale kopteri piloot lendas meist 7-8 meetri kõrguselt üle pea nii, et ta keeras kopteri 90 kraadise nurga alla (ehk ilma turvavööta oleks kopterist välja pudenenud). Hawaii!
Reviewde järgi pidi Manamana rada olema väga ohtlik ja bla bla (sest 2 aastat tagasi oli üks naine seal surma saanud), aga täitsa mõttetu oli. Alguses pidi väga palju mööda tolmavat rada ilma köiteta üles ronima ja pärast nats kaljuronimist harrastama, aga 2/3 matkast kõndisime kõrgel mäeharjal asuva metsatuka sees, nii et ei saanud isegi aru, et oleme kõrgel.
Võimatu oli selle tolmu sees 70-kraadise kaldega mäest üles ronida



"Try not to die" sai paar korda korratud

Siinsed mäed on lemmarid
Enamus matka oli jalutuskäik metsas.. mis asus lihtsalt kilt merepinnast

Keset rada tuli järsku vastu..


Isegi bussikad on imelised

Classic USA
Täna oli teine vaba päev, nii et käisime Teelega väljas, ühes Hispaania stiilis söögikohas, mis asub katusel. Mängis live band, tantsiti salsat, batchatat, mereget ja suvalised kutid tulid ning võtsid tantsima. Siiani nutan sisimas, et varem seda kohta ei avastanud :). Mis teha, järgmine aasta siia tööle. Suuremad peod-tantsuõhtud pidid olema neljapäeviti ja iga kuu 5l, nii et äkki saab veel ikka paar korda külastada. Elu on endiselt aloha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar